Inschrijven nieuwsbrief

GoodHabitz

voor iedereen in de technische groothandel.

Gratis online goodhabitz trainingen en assessments

Meer dan 150 gratis trainingen en assessments van GoodHabitz
Wat voor werk je ook doet, of hoe oud je ook bent. Er zijn vast nog dingen die je wilt leren. Privé, voor je werk en voor de toekomst. SAM helpt je. Samen met GoodHabitz biedt SAM iedereen in de technische groothandel meer dan 150 online trainingen aan. En assesments waarbij je jezelf kunt testen. Hierdoor ontdek je wie je bent, waar je capaciteiten liggen en wat je skills zijn. Helemaal gratis! Kijk een filmpje, lees een magazine of doe een test.

 

Inloggen of registreren GoodHabitz

Test jezelf: assessments van GoodHabitz

De meeste mensen denken bij een assessment aan een zware selectie. Waarin je heftig getest wordt. Dat ziet GoodHabitz anders. Jezelf testen moet snel, leerzaam en fun zijn. Daarom zijn de vragen eenvoudig. Maar, eerlijk is eerlijk, niet altijd even makkelijk om te beantwoorden. Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? En waar wil je naartoe? Door de assessments te doen ontdekken medewerkers en teams snel waar ze nu staan en waar ze naartoe willen. Fijn voor hen. Fijn voor jou. Zo komt iedereen vooruit.

150 gratis cursussen & trainingen

Trainingsoverzicht

Download hier het trainingsoverzicht van GoodHabitz


Gratis test voor jou van 1, 2, 3 tests

SAM biedt medewerkers, HR en leidinggevenden in de technische groothandel gratis tests aan ter waarde van €50,-. De testen helpen je met reflecteren, bijvoorbeeld op vragen als: Welk werk past bij mij? Wat typeert mij? En hoe zet ik mijn talenten het beste in?

Ga naar de 5 gratis 1, 2, 3 tests

SAM KALENDER 2024 (TIPS)

Mei

1 mei: Dag van de Arbeid

SAM vindt het belangrijk dat jij lekker in jouw vel en je werk zit. SAM helpt je daarbij. Met de workshop ‘Het Goede Gesprek’.

Juni

30 juni: Wereld Social Media Dag

Afkicken van social mediaweten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief