Inschrijven nieuwsbrief

SAM checkt je waarden

Wat voor bedrijfscultuur maakt jou het gelukkigst?

SAM vindt bedrijfscultuur belangrijk. Want een goede bedrijfscultuur levert gelukkige werknemers op. En gelukkige werknemers werken langer. Dat ziet SAM graag. De bedrijfscultuur en de werkwaarden moeten natuurlijk wel bij je passen. De cultuur die jou het gelukkigst maakt kun je heel eenvoudig zelf vinden. Doe hiervoor de werkwaardentest van 123test ter waarde van 50 euro nu gratis. Dat heeft SAM exclusief voor werknemers in de Technische Groothandel geregeld. 

Hoe werkt het?

Je krijgt stellingen voorgelegd, zoals: “Vakantie op kunnen nemen wanneer jou dat het beste uitkomt” of “Volgens vaste regels te werk gaan”. Geef bij elke stelling aan hoe belangrijk je dat vindt op een schaal van 1 tot 5. Het invullen duurt ongeveer 12 minuten en is volledig anoniem.

De testen van SAM helpen je dus met reflecteren, bijvoorbeeld op vragen als: Welk werk past bij mij? Wat typeert mij? Hoe zet ik mijn talenten het beste in? Hoe blijf ik fit? SAM biedt de volgende vijf tests:

 

De competentietest: ga op zoek naar jouw talenten en hoe je deze optimaal kunt benutten.

De beroepskeuzetest: ga op zoek naar het beroep dat het best bij jouw persoonlijkheid past.

De kerntyperingstest: ga op zoek naar wat je zo typisch maakt en wat de valkuilen hiervan zijn.

De werkwaardentest: ga op zoek naar welke waarden jij belangrijk vindt en de bedrijfscultuur die daarbij past.

De vitaliteitscheck: ga op zoek naar je ongezonde gewoontes en wat je eraan kan doen.

Kies een test waar je nieuwsgierig naar bent in en ontvang een rapport in je mail. Hiermee kun je aan de slag te gaan met jezelf en je duurzame inzetbaarheid.

Wat levert het op?

Inzicht. Op je werkwaarden in een uitgebreid rapport. Welke waarden vind je belangrijk en welke helemaal niet. Zo krijg je inzicht wat voor een bedrijfscultuur het beste bij jou past. En welke jou het gelukkigst maakt. Wel zo belangrijk, vindt SAM

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief