Inschrijven nieuwsbrief

SAM helpt

alle medewerkers in de technische groothandel.

SAM voor Medewerkers

Een beetje balans in je werk. En in je leven. Dat doet SAM voor je. Ingewikkeld? Nee hoor, SAM helpt je stap voor stap. Als je namelijk lekker in je vel zit op je werk, blijf je langer fit. En ben je thuis ook een prettiger mens. SAM noemt dat 'duurzame inzetbaarheid'. Gewoon een beetje goed zorgen voor jezelf. Daar zet SAM zich voor in. Voor jou. Vanaf je eerste stap in de wereld van de technische groothandel. Tot aan je pensioen. SAM helpt om lekker en met plezier aan het werk te gaan en te blijven.

Bijeenkomsten voor Medewerkers

Eerst even uitleggen. Duurzame inzetbaarheid. SAM heeft het even opgezocht. Het betekent dat het bedrijf ervoor zorgt dat je fit en gezond aan het werk kunt zijn en kunt blijven. Dus als je ouder wordt, dat je dan minder zware klussen doet. Of als er thuis iets verandert omdat je bijvoorbeeld mantelzorger wordt, dat je bedrijf daar rekening mee houdt. Eigenlijk komt het erop neer dat SAM helpt om steeds te kijken naar hoe je goed je werk kunt blijven doen.

Sam zegt: duurzame inzetbaarheid
is belangrijk.
En wel hierom.


SAM testen

Waar sta je nu in je werk en in je leven? Daar is SAM nieuwsgierig naar. SAM wil weten hoe goed je het nu al doet. En of er iets is dat wat jou betreft nóg beter kan. Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor je samengesteld op het gebied van vitaliteit, kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid én balans werk en privé.

stap 1

SAM is FIT

Hoe fit en gezond ben ik?

Doe de test!
stap 2

SAM is BETROKKEN

Hoeveel plezier in m’n werk heb ik?

Doe de test!
stap 3

SAM is SLIM

Hoe blijf ik bij met ontwikkelingen in mijn vak?

Doe de test!
stap 4

SAM is IN BALANS

Hoe houd ik mijn werk-privébalans op peil?

Doe de test!

Gratis test voor jou van 1, 2, 3 tests

SAM biedt medewerkers, HR en leidinggevenden in de technische groothandel gratis tests aan ter waarde van €50,-. De testen helpen je met reflecteren, bijvoorbeeld op vragen als: Welk werk past bij mij? Wat typeert mij? En hoe zet ik mijn talenten het beste in?

Ga naar de 5 gratis 1, 2, 3 tests

SAM aanbod voor Medewerkers


SAM KALENDER 2024 (TIPS)

Juli

15 juli: Wereld Jonge Talentendag

Vul het SAM Talent in Zicht formulier in

Augustus

15 augustus: Nationale relaxdag

Niets heeft zoveel invloed op je mentale en fysieke gesteldheid als ademhalen. Met deze training maak je van een goede ademhaling een gewoonte.weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief