Inschrijven nieuwsbrief

SAM Helpt

alle leidinggevenden in de technische groothandel.

Als leidinggevende vervul je een sleutelrol bij het verbeteren van de inzetbaarheid van je medewerkers. Of je nu een klein team, of een groot team aanstuurt. SAM helpt je. Met meer dan 140 online trainingen, workshops, bijeenkomsten en veel tips en tools. 


Bijeenkomsten

Leidinggevende

Online blikopener 'Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid'

Online (12 personen) • 2 uur SAM IS NIEUWSGIERIG Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor... bekijk evenement
Leidinggevende
SAM helpt leidinggevenden om een goed gesprek te voeren met een medewerker. Een gesprek dat houdt snijdt en aan 2 kanten goed voelt. In de workshop ‘het goede gesprek’ krijg je inzicht in de mogelijkheden en valkuilen van een goed gesprek en oefen je hier

Workshop 'Het Goede Gesprek' voor leidinggevenden

Online (6 tot 8 personen) • 3 uur SAM IS NIEUWSGIERIG Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor... bekijk evenement

SAM IS NIEUWSGIERIG

Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor je samengesteld. En de resultaten geven je duidelijke tips en tools om samen met je werknemers aan de slag te gaan:

stap 1

Voorbereiding

Duurzame inzetbaarheid. Daar wil je iets mee doen. Maar wat? En waarom? In deze stap ontdek je dat. En leg je de basis voor je beleid.

Test het hier
stap 2

Bewustwording

Aandacht voor duurzame inzetbaarheid groeit. Ook op de werkvloer. In deze stap wordt het bespreekbaar. Creëer je bewustwording. En draagvlak.

Test het hier
stap 3

Aan de slag

Je bedrijf zet concrete stappen met duurzame inzetbaarheid. Er is beleid. Er lopen programma’s. Op verschillende fronten boek je vooruitgang.

Test het hier
stap 4

Volhouden

Duurzame inzetbaarheid zit nu in het DNA van je bedrijf. Mooi! In deze stap is het de uitdaging het onder de aandacht te houden.

Test het hier

Meer dan 140 gratis cursussen & trainingen. Speciaal voor jou. Klik hier.

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief