Inschrijven nieuwsbrief

SAM Helpt

alle leidinggevenden in de technische groothandel.

SAM voor Leidinggevende

Waarom is SAM er voor leidinggevenden?
Als leidinggevende vervul je een sleutelrol bij het verbeteren van de inzetbaarheid van je medewerkers. Of je nu een klein team, of een groot team aanstuurt. SAM helpt je. Met meer dan 140 online trainingen, workshops, bijeenkomsten en veel tips en tools.

Bijeenkomsten voor Leidinggevende

Eerst even uitleggen. Duurzame inzetbaarheid. SAM heeft het even opgezocht. Het betekent dat het bedrijf ervoor zorgt dat je fit en gezond aan het werk kunt zijn en kunt blijven. Dus als je ouder wordt, dat je dan minder zware klussen doet. Of als er thuis iets verandert omdat je bijvoorbeeld mantelzorger wordt, dat je bedrijf daar rekening mee houdt. Eigenlijk komt het erop neer dat SAM helpt om steeds te kijken naar hoe je goed je werk kunt blijven doen. 

SAM ZEGT: DUURZAME INZETBAARHEID IS BELANGRIJK. EN WEL HIEROM.


SAM aanbod voor Leidinggevende


SAM testen

Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor je samengesteld. En de resultaten geven je duidelijke tips en tools om samen met je werknemers aan de slag te gaan:

stap 1

Voorbereiding

Duurzame inzetbaarheid. Daar wil je iets mee doen. Maar wat? En waarom? In deze stap ontdek je dat. En leg je de basis voor je beleid.

Test het hier
stap 2

Bewustwording

Aandacht voor duurzame inzetbaarheid groeit. Ook op de werkvloer. In deze stap wordt het bespreekbaar. Creëer je bewustwording. En draagvlak.

Test het hier
stap 3

Aan de slag

Je bedrijf zet concrete stappen met duurzame inzetbaarheid. Er is beleid. Er lopen programma’s. Op verschillende fronten boek je vooruitgang.

Test het hier
stap 4

Volhouden

Duurzame inzetbaarheid zit nu in het DNA van je bedrijf. Mooi! In deze stap is het de uitdaging het onder de aandacht te houden.

Test het hier

Gratis test voor jou van 1, 2, 3 tests

SAM biedt gratis en speciaal voor alle medewerkers, HR en leidinggevende in de technische groothandel een vijftal tests van 123tests aan ter waarde van €50,-.

Ga naar de 5 gratis 1, 2, 3 tests

SAM KALENDER 2023 (TIPS)

Juni

30 juni: Wereld Social Media Dag

Afkicken van social media

Juli

15 juli: Wereld Jonge Talentendag

Vul het SAM Talent in Zicht formulier inweten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief