Inschrijven nieuwsbrief

SAM helpt

alle werkgevers in de technische groothandel.

Waar sta je nu met je bedrijf als het gaat om duurzame inzetbaarheid? Moet je er nog mee van start? Of ben je al begonnen en vraag je je af wat de volgende stap is? SAM is daar nieuwsgierig naar. Want waar je nu staat bepaalt waar je naartoe gaat. En wat je nog te doen staat om de inzetbaarheid van je werknemers naar de toekomst toe te verbeteren.

 


SAM is nieuwsgierig

Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor je samengesteld. En de resultaten geven je duidelijke tips en tools om samen met je werknemers aan de slag te gaan:

stap 1

Voorbereiding

Duurzame inzetbaarheid. Daar wil je iets mee doen. Maar wat? En waarom? In deze stap ontdek je dat. En leg je de basis voor je beleid.

Test het hier
stap 2

Bewustwording

Aandacht voor duurzame inzetbaarheid groeit. Ook op de werkvloer. In deze stap wordt het bespreekbaar. Creëer je bewustwording. En draagvlak.

Test het hier
stap 3

Volhouden

Duurzame inzetbaarheid zit nu in het DNA van je bedrijf. Mooi! In deze stap is het de uitdaging het onder de aandacht te houden.

Test het hier
stap 4

Aan de slag

Je bedrijf zet concrete stappen met duurzame inzetbaarheid. Er is beleid. Er lopen programma’s. Op verschillende fronten boek je vooruitgang.

Test het hier

Meer dan 140 gratis cursussen & trainingen. Speciaal voor jou. Klik hier.

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief