Inschrijven nieuwsbrief

SAM helpt

alle HR medewerkers in de technische groothandel.

Als HR-professional wil jij jouw organisatie verder brengen met Duurzame Inzetbaarheid. Misschien ben je net begonnen, misschien ben je al lekker onderweg. SAM helpt je! Met een breed online trainingsaanbod, diverse workshops, tips en tools en praktische ondersteuning.

 


Bijeenkomsten

HR

HR Kwartaalmeeting

Online (Voor HR personen) • 1,5 uur SAM is nieuwsgierig Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor... bekijk evenement
HR

Workshop: 'Duurzame inzetbaarheid voor HR'

Online (20 personen) • 3 uur (incl. break en opdrachten), van 14.00 - 17.00 uur SAM is nieuwsgierig Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor... bekijk evenement

SAM is nieuwsgierig

Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor je samengesteld. En de resultaten geven je duidelijke tips en tools om samen met je werknemers aan de slag te gaan:

stap 1

Voorbereiding

Duurzame inzetbaarheid. Daar wil je iets mee doen. Maar wat? En waarom? In deze stap ontdek je dat. En leg je de basis voor je beleid.

Test het hier
stap 2

Bewustwording

Aandacht voor duurzame inzetbaarheid groeit. Ook op de werkvloer. In deze stap wordt het bespreekbaar. Creëer je bewustwording. En draagvlak.

Test het hier
stap 3

Aan de slag

Je bedrijf zet concrete stappen met duurzame inzetbaarheid. Er is beleid. Er lopen programma’s. Op verschillende fronten boek je vooruitgang.

Test het hier
stap 4

Volhouden

Duurzame inzetbaarheid zit nu in het DNA van je bedrijf. Mooi! In deze stap is het de uitdaging het onder de aandacht te houden.

Test het hier

Meer dan 140 gratis cursussen & trainingen. Speciaal voor jou. Klik hier.

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief