Inschrijven nieuwsbrief

SAM helpt

alle HR in de technische groothandel.

SAM voor HR

Waarom is SAM er voor HR?
Als HR-professional wil jij jouw organisatie verder brengen met Duurzame Inzetbaarheid. Misschien ben je net begonnen, misschien ben je al lekker onderweg. SAM helpt je! Met een breed online trainingsaanbod, diverse workshops, tips en tools en praktische ondersteuning. SAM is er voor iedere medewerker in de Technische Groothandel. Kosteloos. Ga je intensief gebruik maken van SAM of wil je SAM bij jou op locatie boeken? Dan vragen we hiervoor een (bepekte) vergoeding. Neem contact met ons op via 0800 – 22 55 726  of contact@samwerkt.nl

Bijeenkomsten voor HR

Eerst even uitleggen. Duurzame inzetbaarheid. SAM heeft het even opgezocht. Het betekent dat het bedrijf ervoor zorgt dat je fit en gezond aan het werk kunt zijn en kunt blijven. Dus als je ouder wordt, dat je dan minder zware klussen doet. Of als er thuis iets verandert omdat je bijvoorbeeld mantelzorger wordt, dat je bedrijf daar rekening mee houdt. Eigenlijk komt het erop neer dat SAM helpt om steeds te kijken naar hoe je goed je werk kunt blijven doen.

Sam zegt: duurzame inzetbaarheid is belangrijk. En wel hierom


SAM Testen

Waar staat jouw organisatie als het gaat over Duurzame Inzetbaarheid. Wat is jouw vertrekpunt? Om dit te ontdekken, heeft SAM korte tests voor je samengesteld. En de resultaten geven je duidelijke tips en tools om samen met je werknemers aan de slag te gaan:

 

 

stap 1

Voorbereiding

Duurzame inzetbaarheid. Daar wil je iets mee doen. Maar wat? En waarom? In deze stap ontdek je dat. En leg je de basis voor je beleid.

Test het hier
stap 2

Bewustwording

Aandacht voor duurzame inzetbaarheid groeit. Ook op de werkvloer. In deze stap wordt het bespreekbaar. Creëer je bewustwording. En draagvlak.

Test het hier
stap 3

Aan de slag

Je bedrijf zet concrete stappen met duurzame inzetbaarheid. Er is beleid. Er lopen programma’s. Op verschillende fronten boek je vooruitgang.

Test het hier
stap 4

Volhouden

Duurzame inzetbaarheid zit nu in het DNA van je bedrijf. Mooi! In deze stap is het de uitdaging het onder de aandacht te houden.

Test het hier

Gratis test voor jou van 1, 2, 3 tests

SAM biedt medewerkers, HR en leidinggevenden in de technische groothandel gratis tests aan ter waarde van €50,-. De testen helpen je met reflecteren, bijvoorbeeld op vragen als: Welk werk past bij mij? Wat typeert mij? En hoe zet ik mijn talenten het beste in?

Ga naar de 5 gratis 1, 2, 3 tests

SAM aanbod voor HR


SAM KALENDER 2024 (TIPS)

Juni

30 juni: Wereld Social Media Dag

Afkicken van social media

Juli

15 juli: Wereld Jonge Talentendag

Vul het SAM Talent in Zicht formulier inweten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief