Inschrijven nieuwsbrief

SAM is er voor jou

SAM is er voor jou en voor alle werknemers en werkgevers in de technische groothandel.
Die vandaag, maar ook morgen met plezier willen werken. Gezonder en gelukkiger.
Zonder stress, of gedoe.

SAM schrijft je niks voor. SAM helpt je vooruit. Met tips en tools, waarmee je direct aan de slag kunt. En waar je echt wat aan hebt. Precies wanneer je dat nodig hebt. SAM is er dus niet zomaar. SAM is er voor je. Altijd.

WAT DOET SAM VOOR JE?

SAM geeft aandacht. En maakt je bewust van waar je staat. In je werk en in je leven. En waar er nog wat te winnen valt. SAM doet dat op het gebied van vitaliteit, kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid én balans werk en privé.

Daarmee houdt SAM werknemers en werkgevers in de technische groothandel in beweging. Want SAM is er om instroom, doorstroom en duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Van je eerste baan tot het bereiken van je AOW-gerechtigde leeftijd.


SAMEN AAN DE SLAG. 

SAM doet niet moeilijk. Want SAM houdt het graag concreet. Zodat je echt wat aan hebt aan alle tips en tools die SAM met je deelt. Voor jezelf, samen met je collega’s. En als je leidinggevende of werkgever bent, samen met je hele team. Daar is het SAM om te doen: samen aan de slag. En samen werk maken van duurzame inzetbaarheid in de technische groothandel.


OVER SAM EN DE INITIATIEFNEMERS

SAM is een initiatief van de Stichting Duurzame Inzetbaarheid Technische Groothandel, waarin werknemers- en werkgeversorganisaties (CNV, FNV en De Unie) krachten bundelen om duurzame inzetbaarheid te stimuleren van vakbekwaam personeel in de technische groothandel.

Europese Unie

SAM wordt medegefinancierd door de Europese Unie.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief