Inloggen of registreren

OVER SAM

Maak kennis met het team

WAT DOET SAM VOOR JE?

SAM geeft aandacht. En maakt je bewust van waar je staat. In je werk en in je leven. En waar er nog wat te winnen valt. SAM doet dat op het gebied van vitaliteit, kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid én balans werk en privé.

Daarmee houdt SAM werknemers en werkgevers in de technische groothandel in beweging. Want SAM is er om instroom, doorstroom en duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Van je eerste baan tot het bereiken van je AOW-gerechtigde leeftijd.


SAMEN AAN DE SLAG. 

SAM doet niet moeilijk. Want SAM houdt het graag concreet. Zodat je echt wat aan hebt aan alle tips en tools die SAM met je deelt. Voor jezelf, samen met je collega’s. En als je leidinggevende of werkgever bent, samen met je hele team. Daar is het SAM om te doen: samen aan de slag. En samen werk maken van duurzame inzetbaarheid in de technische groothandel.


OVER SAM EN DE INITIATIEFNEMERS

SAM is een initiatief van de Stichting Duurzame Inzetbaarheid Technische Groothandel, waarin werknemers- en werkgeversorganisaties krachten bundelen om duurzame inzetbaarheid te stimuleren van vakbekwaam personeel in de technische groothandel.

Europese Unie

SAM wordt medegefinancierd door de Europese Unie.


SAM team

Annemieke Calatz

projectleider

Nienke Douma

SAM coach

Yvonne Braam

SAM coach

Astrid van Dijk

communicatie

Marianne Möhlmann

planning & organisatie

Kirsten Timmer

planning & organisatie

Tim van de Vorle

GoodHabitz coach

Julie van Leeuwen

GoodHabitz coach

Vivienne Weerts

SAM coach

Eva Kool

GoodHabitz coach

Margot Ruijters

SAM coach en DI expert

SAM KALENDER 2023 (TIPS)

November

13-17 november: Week van de werkstress

Hoe bied je stress het hoofd als je voortdurend online bent? Theo Compernolle geeft het antwoord in de Masterclass ‘Slimmer dan stress’.

December

14 december: Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Start het online SAM race circuit. Deze dag staat in het teken van de vrachtwagenchauffeur. Probeer ook eens het online racecircuit van SAM.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief