De meeste mensen denken bij een assessment aan een zware selectie. Waarin je heftig getest wordt. Nou, dat ziet GoodHabitz net even anders. Jezelf testen moet snel, leerzaam en fun zijn.
De vragen zijn eenvoudig. Maar, eerlijk is eerlijk, niet altijd even makkelijk om te beantwoorden. Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? En waar wil je naartoe? Door deze te doen ontdek je snel waar je nu staat en waar je naartoe wilt. En da’s fijn. Dan kun je vooruit en weet je welke online trainingen van GoodHabitz geschikt voor jou zijn.
Het mooie van de GoodHabitz assessments is dat je ze overal even kunt doen. Ze staan allemaal online. En ze kosten je echt geen uren tijd. Gewoon even jezelf testen. En supersnel en makkelijk erachter komen wat bij jou past. Wat jou aanspreekt. En welke stappen je kunt zetten om dat te bereiken. Probeer maar eens!
Ieder mens wil vooruit. Groeien. Je ontwikkelen. GoodHabitz helpt jou daarbij. Op vier gebieden. Je identiteit, dus wie je bent, welke rol je in een team kiest en hoe je communiceert met anderen. Je vaardigheden, dus hoe het er bijvoorbeeld voor staat met je taalvaardigheid of digitale skills. Je capaciteiten, of beter: je brainpower, van ruimtelijk inzicht tot taalgevoel. En natuurlijk vitaliteit. Hoe gaat het met je welzijn, werkgeluk en je vermogen om te relaxen.
Log in bij GoodHabitz via SAM of als je al bent ingelogd kan je via de link hieronder gelijk door naar de assessments.
- Test jezelf: les 3 Hierin kijk je eens op een andere, positieve, manier naar je valkuilen!
- Lekker in je vel: les 3 en 4 In les 3 ligt de focus op je mindset - het spel in je hoofd. En in les 4 krijg je concrete handvaten over thema’s als nee-zeggen, grenzen aangeven, de kracht van dankbaarheid en het onderhouden van relaties.
- Stress is fijn: les 3 Bepaal jouw concrete strategie om met stress en ontspanning om te gaan.
- Afkicken van Social Media: les 3 en 4 Les 3 gaat in op jouw gebruik van de smartphone en thema’s als discipline en zelfbeheersing. In les 4 krijg je concrete handvaten om in actie te komen en krijg je inzichten in het effect van multitasken.