Inschrijven nieuwsbrief

SAM komt langs, ook voor kleinere groepen 

SAM komt langs, ook voor kleinere groepen

Voor: Organisaties

Type: Live

Duur: keuze, op maat gemaakt, +/- 2 uur

SAM komt langs, ook voor kleinere groepen  (vanaf ca. 8 personen)

Duurzame inzetbaarheid was misschien nog nooit zo belangrijk als nu. Daarom is denken in mogelijkheden voor je medewerkers cruciaal. De SAM bedrijfsbezoeken bieden verschillende interactieve en creatieve instrumenten om het gesprek op gang te brengen en gaande te houden.  

 

SAM bedrijfsbezoek - thema leeft nog nauwelijks

Als duurzame inzetbaarheid bij je medewerkers nog niet of nauwelijks op het netvlies staat heeft SAM een prima start. Dit interactieve programma met een pub quiz en korte verdieping van de 4 pijlers van inzetbaarheid helpen medewerkers bewust te worden en te stimuleren om zelf aan de slag te gaan.

  • Een pubquiz waarin teams de strijd met elkaar aan gaan. De vragen en antwoorden gaan over werk, inzetbaarheid en werkplezier. De SAM-coach begeleidt de quiz. Een mooie combinatie van bewustwording en plezier. Het is een voorproefje van andere workshops die SAM aanbied maar waar je meer de diepte ingaat bij deze onderwerpen, zoals: snel en makkelijk starten met het online trainingsaanbod van Goodhabitz. De SAM-coach legt het uit en laat voorbeelden zien. Of een koerskaartsessie onder leiding van een SAM-coach, aan de slag met de toekomst van jouw werk en de impact op jouw inzetbaarheid. Maar ook de vitaliteitsworkshop met extra aandacht voor de pijler gezondheid.

En als leiders zich eerst zelf goed willen voorbereiden:

  • Een blikopener leidinggeven, je leert praktisch welke mogelijkheden jij als leider hebt om medewerkers aan te zetten en te begeleiden naar inzetbaarheid, met eenvoudige SAM tools. 

 

 

SAM bedrijfsbezoek - thema leeft al

Dan gaan we dus graag wat meer de diepte in. Onder andere met deze mogelijkheden.

  • Koerskaartsessie: Kijkje in toekomst. Welke ontwikkelingen zijn belangrijk om sterk in je werk te blijven voor de technische groothandel? SAM helpt. Tijdens de koerskaartsessie gaan je medewerkers ongeveer 1,5 uur met elkaar in gesprek,onder leiding van een ervaren onafhankelijke SAM begeleider. Tijdens deze sessie krijgen je medewerkers  stapsgewijs en op een leuke, interactieve wijze inzicht in hoe ze zelf aan de slag kunnen met hun inzetbaarheid en hoe ze zich kunnen voorbereiden op de toekomst en de veranderingen die spelen in de eigen sector.  Wat betekent dat voor hun eigen werk, verandervermogen en werkplezier en hoe kunnen ze hierover in gesprek gaan? Link
  • Workshop werkvitaliteit voor kantoorpersoneel. Het accent ligt op energie-management en voorkomen van werkstress. Hoe kun je in korte tijd jouw batterij opladen, welke kleine aanpassingen in je voeding zorgen al snel voor meer energie? Hoe ga je makkelijk meer bewegen, ook zonder te sporten? Je krijgt waardevolle praktische handvatten waarmee jij je eigen mini-actieplan maakt. Waardoor je je snel energieker voelt en meer werkplezier ervaart. Meer weten of direct aanmelden? Link
  • Starten met online trainingen van Goodhabitz: voor iedereen in de technische groothandel zijn er meer dan 150 gratis online trainingen beschikbaar. Zie je door de bomen het bos niet meer? Vind je het lastig om Goodhabitz te introduceren bij je medewerkers? SAM helpt. Online of op locatie. Meer weten of direct aanmelden? Link
  • SAM is er voor alle leidinggevenden in de Technische Groothandel. En om je te helpen binnen je organisatie werk te maken van duurzame inzetbaarheid, heeft SAM allerlei programma’s ontwikkeld. Zoals de blikopener leidinggeven aan inzetbaarheid. Deze workshop gaat dieper in op de belangrijke rol die je als leidinggevende kunt spelen op alle vier de pijlers van duurzame inzetbaarheid: ontwikkeling, vitaliteit, motivatie en balans. In deze sessie leer je hoe je medewerkers sterk maakt voor de toekomst! Je leert praktisch welke mogelijkheden jij als leider hebt om medewerkers aan te zetten en te begeleiden naar inzetbaarheid, met eenvoudige SAM tools.
  • Andere vraag? Heb je een andere vraag of verzoek? SAM is flexibel en SAM helpt. Mail je vraag of verzoek naar contact@samwerkt.nl of bel naar 0800 22 55 726.

SAM regelt gratis het afgesproken programma en de middelen. Als bedrijf zorg je voor voldoende deelnemers en een geschikte binnenlocatie. 

 

Vul het inschrijfformulier in zodat SAM contact kan opnemen. 

Staat je organisatie er niet bij? bel of mail dan naar SAM