Inschrijven nieuwsbrief

SAM komt in actie

Wat doe je al aan duurzame inzetbaarheid?

SAM zit niet graag stil. En jij? Kom jij graag in actie? Dat komt goed uit. Want als je met je medewerkers aan de slag wilt met duurzame inzetbaarheid, dan heeft SAM deze Middelenkaart voor je. Hiermee krijg je allerlei voorbeelden van middelen die in veel organisaties ingezet worden, zodat je snel inzicht kunt krijgen in wat je eigen organisatie al aan middelen inzet en wat je dus al doet aan duurzame inzetbaarheid.

Hoe werkt het?

De Middelenkaart helpt je bij het in kaart brengen van wat je organisatie al doet aan duurzame inzetbaarheid. Daarbij biedt het meteen inzicht in datgene wat je nog niet doet en waar dus de kansen liggen die je bespreekbaar kunt maken bij je HR-afdeling én je medewerkers.

Wat levert het op?

De middelenkaart geeft je op 4 fronten een overzicht van wat er zoal aan middelen in organisaties aanwezig kan zijn en wat je eigen organisatie al doet.  Tegelijk geeft het voorbeelden van middelen die je kunt onderzoeken of inzetten. Daarmee is de Middelenkaart een supporttool bij het werken aan duurzame inzetbaarheid en helpt het je nog meer mogelijkheden ontdekken om effectief door te verwijzen.

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief