Inschrijven nieuwsbrief

SAM kijkt in de toekomst

Bespreek je duurzame inzetbaarheid in je werkoverleg?

SAM denkt vaak aan de toekomst. En dat zou iedereen in de technische groothandel mogen doen. Om je als leidinggevende te helpen om dat te faciliteren, heeft SAM een mooie tool voor je: de Koerskaart Duurzame Inzetbaarheid. Dat is een praatkaart voor op tafel om in het werkoverleg met elkaar het thema ‘inzetbaar zijn én blijven’ heel concreet te maken.

Hoe werkt het?

Met de Koerskaart Duurzame Inzetbaarheid kun je met je medewerkers in gesprek over de toekomst. Aan de hand van 6 stappen bespreek je allerlei thema’s die met duurzame inzetbaarheid samenhangen en schets je met elkaar de contouren van wat ervoor nodig is om ook in de toekomst aan de slag te blijven.

Wat levert het op?

Koerskaart Duurzame Inzetbaarheid helpt je bij het ontwikkelen van visie en zicht krijgen op trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de inzetbaarheid van je medewerkers. Door met elkaar hierover in gesprek te gaan, worden je medewerkers aan het denken gezet en leren zij van elkaar. Door met elkaar te denken in kansen, daagt de tool je uit om een positieve blik op je eigen toekomst te schetsen en te bedenken wat WEL kan.

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief