Inschrijven nieuwsbrief

SAM geeft

gratis promotiemateriaal

SAM praat,
leest, luistert

SAM wil het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om met je collega’s te communiceren. Daarom kan je gratis SAM promotiemateriaal bestellen. Neem contact op met SAM.

SAM routeboekje

In het routeboekje vind je alles over SAM en haar aanbod zodat jij kunt werken aan jouw toekomst. Met nóg meer tips en tools die jou helpen je verder te ontwikkelen. Privé en in je werk. Vraag bijvoorbeeld een persoonlijke coach aan die samen met jou gaat kijken hoe je meer inzicht krijgt in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Of doe het online Race Circuit waarin je vol gas met Tim en Tom Coronel racet naar jouw toekomst. Dit en meer vind je in het nieuwe SAM routeboekje. Dat is handig!

SAM kalender A3 of A4 formaat

SAM heeft een handige jaarkalender gemaakt met iedere maand tips voor jou. Hang hem aan de muur, op de wc-deur, of naast het koffieapparaat en wordt het hele jaar geïnspireerd om te leren samen met SAM.

GoodHabitz trainingsoverzicht

Wat voor werk je ook doet, of hoe oud je ook bent. Er zijn vast nog dingen die jij wilt leren. Privé, voor je werk en voor de toekomst. SAM helpt je. Samen met GoodHabitz biedt SAM iedereen in de technische groothandel meer dan 140 online trainingen aan. In deze kalender heb je alles op een rij!


Gratis test voor jou van 1, 2, 3 tests

SAM biedt medewerkers, HR en leidinggevenden in de technische groothandel gratis tests aan ter waarde van €50,-. De testen helpen je met reflecteren, bijvoorbeeld op vragen als: Welk werk past bij mij? Wat typeert mij? En hoe zet ik mijn talenten het beste in?

Ga naar de 5 gratis 1, 2, 3 tests

SAM KALENDER 2023 (TIPS)

September

25-29 september: Week van het Werkgeluk

Minder zorgen, meer genieten! In deze training leer je hoe je jouw geluksgevoel vergroot.

Oktober

Stoptober. Stoppen met roken.

Stick to the plan. Deze maand staat in het teken van stoppen met roken. Ga jij deze uitdaging aan?weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief