Inschrijven nieuwsbrief

SAM kijkt vooruit

Hoe ziet je team er in de toekomst uit?

SAM kijkt vooruit. Zeker als het gaat om personeelsplanning. Om te weten welke duurzame inzetbaarheidsvraagstukken je organisatie in de toekomst zal hebben, is het slim om nu een strategisch plan te maken. Hierin staat de ontwikkeling in je personeelsbezetting centraal. SAM helpt je hierbij. Met een slimme tool: Model Strategische Personeel Planning.

Hoe werkt het?

Met Model Strategische Personeel Planning breng je de huidige en de gewenste bezetting voor je organisatie in kaart. Volg de stappen in het model en krijg meteen inzicht in wat er moet gebeuren. Deze aanpak kun je periodiek herhalen.

Wat levert het op?

Je krijgt inzicht in hoe je medewerkersbestand er nu uitziet en hoe het de komende 5 jaar ontwikkelt. Je ziet ook de kloof die je moet overbruggen. Daarbij krijg je een indeling in doelgroepen op basis van kennis, vaardigheden en veranderbereidheid van medewerkers voor langere termijn, met voor elke doelgroep een apart bedieningsconcept. Dit helpt je bij de borging van Strategische Personeel Planning in de lijn- en HR-organisatie.

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief