Inschrijven nieuwsbrief

SAM organiseert een event

Wat kunnen je medewerkers zelf doen en hoe kun je helpen?

SAM gaat graag aan de slag. En helpt je graag medewerkers te activeren. En met elkaar in gesprek te gaan over duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie. Wat betekent dat voor hen? Wat kunnen ze zelf al doen? En wat hebben ze nodig van de organisatie? SAM helpt je bij het organiseren van een event, waarbij dit alles én meer besproken wordt.

Hoe werkt het?

Het event is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo kun je je medewerkers stap voor stap door het proces leiden. Het event combineert dialoog en samenwerken met onderdelen waar deelnemers individueel input leveren. Het draaiboek bereidt je voor en helpt je bij het organiseren van het event. Het draaiboek bevat ook nog handige bijlagen die niet alleen helpen bij de voorbereiding, maar ook handig zijn tijdens en na het event.

Wat levert het op?

Deelname aan het event creëert bewustwording bij alle deelnemers. De vraag en de behoeften worden echt uit de organisatie opgehaald, zodat je daarna ook beter beleid en interventies kunt bepalen. Medewerkers gaan ook vraaggestuurd aan de slag. En het is niet de HR-afdeling die bedenkt hoe het moet, maar de organisatie die zelf start. Dat levert een andere houding, maar ook en andere manier van praten over en kijken naar inzetbaarheid op. Dialoog en discussie vindt tussen alle spelers plaats en maatwerk voor doelgroepen komt op tafel. Vervolgstappen en projecten kunnen uit dit organisatie event worden afgeleid en opgestart. Daarbij wordt ook de koppeling met bestaande projecten gemaakt. Kortom, je creëert ambassadeurs voor de vervolgstappen.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief