Inschrijven nieuwsbrief

SAM kijkt in de toekomst

Hebben je medewerkers de regie over hun loopbaan?

SAM kijkt in de toekomst. En is nieuwsgierig welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor duurzame inzetbaarheid in de technische groothandel. Herken je dit? En wil je met je medewerkers hierover in gesprek? SAM helpt met een handige tool: De Koerskaart. Deze kaart gebruik je in een sessie met je medewerkers. In een veilige setting laat je hen bewust worden van de veranderingen in de sector en laat je hen zien hoe ze die veranderingen kunnen bijhouden.

Hoe werkt het?

Tijdens een Koerskaartsessie gaan je medewerkers ongeveer anderhalf uur met elkaar in gesprek. Onder leiding van een onafhankelijke begeleider bespreken zij actuele vragen aan de hand van de dilemmakaarten. De Koerskaart verbindt hierbij individuele overtuigingen en groepsopvattingen. En koppelt die vervolgens ook aan de organisatiedoelstellingen.

Wat levert het op?

Tijdens de Koerskaartsessie krijgen je medewerkers inzicht. In de technologische veranderingen die de sector bewegen. In wat dat betekent voor hun inzetbaarheid en werkplezier. En in hoeverre zij zelf de regie hebben over hun loopbaan. De uitkomsten kunnen ze meenemen om goed voorbereid inzetbaarheidsgesprekken met hun leidinggevenden te voeren.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief