Inschrijven nieuwsbrief

Workshop 'Het Goede Gesprek' voor medewerkers

SAM vindt het belangrijk dat jij lekker in jouw vel en je werk zit. Een gesprek voeren over jezelf kan soms moeilijk zijn. Want hoe begin je? Wat zeg je dan in zo’n gesprek? En misschien wel het allerbelangrijkst: hoe zorg je ervoor dat het gesprek eindigt met een goed gevoel aan beide kanten? SAM helpt je daarbij. Met de workshop ‘Het Goede Gesprek’.

Workshop 'Het Goede Gesprek' voor medewerkers

Voor: Medewerkers

Type: Online

Duur: 3 uur

Kosten: gratis, maar niet vrijblijvend. Voor iedere aanmelding maken we kosten (programma). We rekenen daarom dat ook komt bij aanmelding.

Waarom deze workshop?

Om goed in je vel te blijven op werk, wil je gesprekken kunnen voeren over allerlei thema’s die voor jou belangrijk zijn. Een gesprek dat eerlijk is. Waarin je feedback kunt geven en ontvangen. Waarin je duidelijk kunt maken wat je wilt, maar ook kunt luisteren. In auto’s zijn we gewend te schakelen. In deze SAM-workshop leer je dat schakelen ook in een goed gesprek nodig is. SAM leert je hoe je dit kunt doen.

 

Wat levert het op?

 • Je krijgt inzicht in wat je al doet. En wat je nog meer kunt doen om een goed gesprek te voeren waar jij je op je gemak voelt 
 • Je leert hoe je zelf het gesprek kunt aangaan over je werk en inzetbaarheid
 • Je komt tot een gelijkwaardige uitwisseling, je leert hoe jij je wensen op tafel laat komen en ook lastige onderwerpen kunt bespreken

 

Wat ga je doen?

In de workshop ga je aan de slag met de volgende vaardigheden:

 1. Schakelen. Schakelen wil zeggen dat je een gesprek hebt over de inhoud én aandacht kunt geven aan hoe het gesprek verloopt.
 2. Doelen stellen. In de workshop leer je jezelf een doel te stellen waarbij je denkt: ‘Dat lukt altijd!’. En daar worden gesprekken niet alleen makkelijker, maar ook leuker door.
 3. Uitspreken. Uitspreken is zeggen wat je te zeggen hebt. Je leert duidelijk te zijn én het zo te brengen dat de ander naar je wil luisteren.
 4. Luisteren. Met luisteren bedoelen we het openstaan voor het verhaal.

 

Praktische informatie 

 • De workshop heeft 1 blok van 3 uur of 2 blokken van 1 uur met een week ertussen
 • De workshop vindt online plaats via Zoom
 • Alle oefeningen zijn praktijkgericht en direct toepasbaar 
 • Theorie wordt tot een minimum beperkt. Niet praten, maar doen!
 • De workshop is gratis voor alle medewerkers in de technische groothandel

 

Data 3 uur 

 • Donderdag 30 mei 2024, 9.00 tot 12.00 uur  
 • Dinsdag 17 september 2024, 9.00 tot 12.00 uur  
 • Donderdag 14 november 2024, 9.00 tot 12.00 uur

Groepsinschrijving

Heb je 6 tot 8 mensen binnen jouw organisatie, dan kan de workshop ook bij jouw organisatie gegeven worden? Schrijf hieronder in voor een groepsdeelname en de trainer van SAM neemt contact met je op voor de planning. 

 

Staat je organisatie er niet bij? bel of mail dan naar SAM