Inschrijven nieuwsbrief

Workshop: 'Duurzame inzetbaarheid voor HR'

SAM is er voor alle HR Professionals in de Technische Groothandel. En om je te helpen binnen de organisatie werk te maken van duurzame inzetbaarheid, heeft SAM allerlei programma's ontwikkeld. Daarin ga je dieper in op alle vier pijlers van duurzame inzetbaarheid: vitaliteit, ontwikkeling, motivatie of balans. Zoals de Workshop Duurzame Inzetbaarheid voor HR. Daarmee maak je medewerkers sterk voor de toekomst!

Workshop: 'Duurzame inzetbaarheid voor HR'

Voor: HR

Type: Online

Duur: Incl. break en opdrachten - 2 uur

Kosten: gratis, maar niet vrijblijvend. Voor iedere aanmelding maken we kosten (programma). We rekenen daarom dat ook komt bij aanmelding.

De Workshop Duurzame Inzetbaarheid voor HR gaat over je veranderkracht! Wat is duurzame inzetbaarheid en waarom zou je er tijd in steken? Hoe krijg ik het in de hele oganisatie op de agenda? Wat is mijn rol als HR Professional hierbij? Welke tools van SAM zijn er voor mij? En welke kan ik inzetten om leidinggevenden en medewerkers er bewust van te maken? Op deze vragen en meer krijg je in deze praktische, interactieve workshop antwoord. En je krijgt ingrediënten voor je stappenplan, gebaseerd op de vier pijlers van duurzame inzetbaarheid. Deze workshop is gratis en wordt online gegeven.

Schrijf je snel in door het formulier hieronder in te vullen!

Programma

 

  • Dinsdag 28 mei 2024, 10.30 tot 12.30 uur  
  • Donderdag 5 september 2024, 10.30 tot 12.30 uur  
  • Donderdag 21 november 2024, 10.30 tot 12.30 uur 

Staat je organisatie er niet bij? bel of mail dan naar SAM