Inschrijven nieuwsbrief

SAM is typisch

Wat zijn je sterke kanten en je valkuilen? Doe de test!

SAM is typisch. Jij ook? Vast wel, aangezien iedereen eigenschappen heeft die hem of haar typeren. Wees dus eens nieuwsgierig naar je sterke kanten en je valkuilen. Welke kansen of bedreigingen horen daarbij? Vind ze samen met SAM. Doe de Kerntyperingstest 123test ter waarde van 50 euro gratis! Dat heeft SAM exclusief voor werknemers in de Technische Groothandel geregeld.

Hoe werkt het?

Je krijgt steeds een rijtje van vier eigenschappen te zien. Kies er eentje uit die het meest op jou van toepassing is. En eentje die het minst van toepassing is op jezelf. Er is geen goed of fout. Kom je er niet uit? Vergelijk dan jezelf met de mensen uit je omgeving. Het invullen duurt niet langer dan 10 minuten en is volledig anoniem. 

Wat levert het op?

Een uitgebreid rapport over je persoonlijkheid, je sterke kanten en je minder sterke kanten, je kansen en je bedreigingen. Zo geeft SAM inzicht in jezelf. Leer jezelf kennen en maak dit vervolgens bespreekbaar. Door hierop te handelen, vergroot je je eigen effectiviteit en daar wordt SAM blij van!


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief