Inschrijven nieuwsbrief

SAM HOUDT VAN FEEDBACK

Wat zijn je kwaliteiten en wat kun je ermee?

SAM houdt van feedback. Zeker wanneer die feedback helpt om je kwaliteiten te ontdekken, zodat je kunt groeien. Toch praten en delen we van alles met collega’s, vrienden en kennissen, zonder hen te vragen wat ze van ons vinden. Herkenbaar? Heb je je al eens afgevraagd wat er mogelijk wordt, wanneer je om feedback vraagt? En hoe zou het kunnen bijdragen aan je loopbaan en ontwikkeling? SAM snapt dat dat soms lastig is. Want waar vraag je dan naar? Om daarbij te helpen heeft SAM de Feedbacktool.

Hoe werkt het?

De feedbacktool is zo opgezet, dat je vanuit je doelen anderen om feedback gaat vragen. Je geeft dus echt aan wat je wenst of wilt bereiken en stelt vervolgens enkele vragen die erop gericht zijn om je van feedback te voorzien, die je vooruit helpt. SAM zou het bijna ‘feed-forward’ noemen…

Wat levert het op?

Je zult merken dat anderen je graag feedback geven. Dat levert veel bruikbare input op. Ook dingen die jezelf niet bedenkt. Je gaat je eigen kwaliteiten namelijk vaak toch heel gewoon vinden en dan zie je ze niet meer! En: als mensen meerdere keren iets aan je terugkoppelen, dan mag je het wel geloven!


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief