Inschrijven nieuwsbrief

SAM HELPT JE GROEIEN

Wat is jouw talent?

Weten wat je talenten zijn. Weten wat je goed kunt en waar je nog wat te ontdekken en te leren hebt. Dat is de basis van ontwikkeling en groei. Toch blijkt het voor veel mensen in de praktijk nog niet zo makkelijk om aan te geven wat hun talenten en kwaliteiten zijn. Laat staan, wat je nog zou willen leren. We staan er simpelweg ook niet zo heel vaak bij stil. Daarom heeft SAM een online Competentietest gevonden, waarmee je makkelijk en snel je talenten in beeld krijgt, zodat je ook weet waar en hoe je groeien kunt.

Hoe werkt het?

De competentietest werkt heel eenvoudig. Ga naar de website, volg de instructies op en doorloop de vragenlijst stap voor stap.

Wat levert het op?

Je krijgt inzicht in je competenties en antwoord op de vraag of ze al benut worden. Zodat je een goede keuze kunt maken of je hiermee nog meer wilt doen. Je kunt deze test ook gebruiken ter voorbereiding op een functioneringsgesprek of sollicitatie. SAM vindt het belangrijk dat je met je leidinggevende in gesprek gaat hierover en over de ontwikkelingen in en rondom jouw werk. Vraag daarbij welke kennis en vaardigheden en competenties dan nodig zullen zijn. Vraag om feedback en om hulp bij het doormaken deze ontwikkeling, als je die stap wilt zetten. En zo niet, wat zou dan een alternatief kunnen zijn?


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief