Inschrijven nieuwsbrief

SAM houdt je in beweging

Beweging. Hoe zit dat?

SAM vindt bewegen belangrijk. We brengen steeds meer tijd zittend door. Op het werk, achter de computer en in de auto. Dat lang achter elkaar zitten is ongezond vindt SAM. Het geeft namelijk een verhoogde kans op (chronische) ziekten. Op de website van de Hartstichting vind je veel informatie over bewegen. Of je genoeg beweegt. En wat je kunt doen om gemakkelijk wat vaker te bewegen.

Hoe werkt het?

Op de site vind je informatie over beweegnormen afhankelijk van je leeftijd, je ziet voorbeelden van activiteiten die je kunt doen. Je kunt op trefwoord zoeken wat voor jou interessant is, je kunt tests doen en informatie vinden over de manier van bewegen die het beste bij je past.

Wat levert het op?

Aan de hand van de pijlers van de Hartstichting kun je een plan maken, helemaal afgestemd op je eigen situatie en doelen. Heb je toch meer advies nodig, dan kun je natuurlijk ook kijken of je organisatie hulp biedt met workshops of coaching.      

Tip van SAM: Kies een manier van bewegen die bij jou past. Zo blijft bewegen leuk en is het gemakkelijk vol te houden. En dat vindt SAM belangrijk!


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief