Inschrijven nieuwsbrief

SAM checkt je leefstijl

Je eigen leefstijl checken? Dat kan!

SAM is nieuwsgierig. Naar wie je bent en wat jouw gewoonten zijn. Want om je werk goed te doen en met plezier te blijven doen, moet je wel een beetje vitaal zijn én blijven! Daarvoor heeft SAM een mooie tool gevonden: de Vitaliteitscheck. De tool neemt naast je werk, ook je privésituatie en je leefstijl mee. Dit geeft je snel een indruk van je gezondheid en fitheid.

Hoe werkt het?

De Vitaliteitscheck bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over je vitaliteit op je werk. Het tweede deel gaat over je leefstijl. De uitslag geeft aan hoe jouw vitaliteit ervoor staat en waar je ‘lekkage’ zit: bewegen, slapen, voeding of ongezonde gewoontes. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en is volledig anoniem.

Wat levert het op?

Je krijgt een persoonlijk rapport met veel tips en adviezen om je vitaliteit te vergroten. Zo krijg je inzicht in wat er nodig is om vitaal te zijn en wat jij daar zelf aan kunt doen. Vooral dat laatste vindt SAM belangrijk!

Tip van SAM: Je kunt nog meer doen met de uitslag. Veel bedrijven organiseren workshops voor een gezonde leefstijl en hebben leefstijlcoaches in huis. Soms kun je via je werk ook een gezondheidscheck doen via de arbodienst. Vraag er eens naar bij je leidinggevende.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief