Inschrijven nieuwsbrief

SAM meet je plezier

Wat geeft je plezier?

SAM vindt plezier hebben belangrijk. In alles wat je doet. In je leven. En zeker ook in je werk. Sta je wel eens bij stil bij de vraag wat je plezier geeft? Als je het antwoord daarop weet, dan weet je namelijk ook wat je als een last ervaart. Dat kan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Of het bespreekbaar maken hoe het zit met je werkgeluk. Deze tool helpt je daarbij.

Hoe werkt het?

De Pleziermeter is een checklist. Aan de hand van deze lijst geef je een score aan verschillende onderdelen van je werk. Wat ervaar jij als een last, en wat geeft jou plezier. Zo bepaal je wat voor jou belangrijk is.

Wat levert het op?

Je krijgt een helder beeld van wat jou plezier geeft en wat niet. Door dit in kaart te brengen, kun je dit bespreekbaar maken met je leidinggevende, maar ook met je collega’s. Zo kun je samen verbeterafspraken maken. Door regelmatig te bespreken wat goed gaat en wat beter kan, creëer je een open omgeving en voel je je meer verbonden met je organisatie en je collega’s. Daar heeft iedereen wat aan, vindt SAM!


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief