Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor je eigen proeftuin-event

proeftuin-event duurzame inzetbaarheid

Meld je organisatie aan voor je eigen proeftuin-event over duurzame inzetbaarheid.

SAM is trots. Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de agenda. Bij werkgevers én werknemers in de technische groothandel. Zo vonden dit voorjaar al bij 9 technische groothandels succesvolle ‘proeftuin’-events plaats, gericht op bewustwording en ‘het starten’ met duurzame inzetbaarheid.

SAM heeft plannen. Om ook dit najaar een aantal nieuwe proeftuin-events te organiseren. Deze zullen gericht zijn op activering en op specifieke thema’s. Denk aan leren en vakbekwaamheid, leefstijl en vitaliteit, maar ook stress en werkgeluk/verbinding. 

SAM nodigt je uit. Wil je met je organisatie echt slagen maken met duurzame inzetbaarheid, meld je dan vandaag nog aan. Dan plannen we een afspraak om de beste route naar je eigen proeftuin-event te bespreken. We stemmen af wat de directie wil, wat de OR wenst en wat HR nodig heeft. We bespreken ook waar het event plaatsvindt, wie eraan deelneemt en waar het op aanhaakt. Zo kan het een mooie aanvulling worden op wat je al doet, of juist nieuwe invalshoeken bieden op duurzame inzetbaarheid in je organisatie, waar SAM bij kan helpen.  

Aanmelden? Mail SAM: margot@samwerkt.nl of bel: 06 51569457.

P.S. SAM zoekt best practices. Daarom zijn er aan de uitvoering van de proeftuin-events geen kosten verbonden. Deze worden door SDITG gefinancierd uit de ESF-subsidie. Wel vragen we deelnemende bedrijven om een goede evaluatie, zodat we best practices kunnen verzamelen voor de hele branche.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief