Inschrijven nieuwsbrief

Kom naar de masterclass Talentontwikkeling!

Masterclass talentontwikkeling

SAM is nieuwsgierig. Naar je talenten en de ontwikkeling ervan. Daarom biedt SAM in samenwerking met de Praktijkacademie Technische Groothandel PiTtiG een Masterclass Talentontwikkeling aan. Speciaal voor technische groothandels aangesloten bij het Fonds Kollektieve Belangen Technische Groothandel.

  • Wat? - Masterclass Talentontwikkeling
  • Waar? - PSV Stadion/Philips Stadion
  • Wanneer? - Donderdag 28 november 2019

Hoe zet je de ideale leerculteer neer? Hoe organiseer je het leren op zo’n manier dat je operatie strak doorloopt? Wat zijn best practices en waar kunnen we van elkaar leren? Dit zijn typische onderwerpen van deze interactieve bijeenkomst. Informatie-uitwisseling, interactie en geïnspireerd worden is het doel van deze masterclass. Oja, had SAM al gezegd dat het in het PSV stadion is? En er een lezing is van Ernest Faber, Hoofd Jeugdopleidingen PSV? En dat je een rondleiding na de bijeenkomst kan krijgen? Niet?! Al te meer redenen om te komen!

Voor het precieze programma en overige relevante informatie check je de uitnodiging hier & meld je snel aan bij marianne@praktijkacademiepittig.nl.

P.S. Het is ook mogelijk een stadionrondleiding te krijgen! Geef aan of je gebruik wilt maken hiervan bij je aanmelding.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief