Inschrijven nieuwsbrief

HET IS ZOVER, SAM IS LIVE!

SAM is LIVE

SAM is er. Voor jou, en voor iedereen in de technische groothandel: werknemers, werkgevers én leidinggevenden. Vakmensen, die werk willen maken van duurzame inzetbaarheid. Om niet alleen vandaag, maar zeker ook in de toekomst, aan het werk te blijven. Slim, gezond, gelukkig. Zonder stress of gedoe.

SAM helpt daarbij. En kan aan de hand van allerlei tests, snel inzicht geven in waar je in je werk staat en wat een volgende stap kan zijn. Dat kan direct met je werk te maken hebben, bijvoorbeeld als het gaat om de ontwikkeling van je vaardigheden, of je motivatie en betrokkenheid. Het kan ook te maken hebben met je persoonlijke omstandigheden. Denk aan je fysieke en mentale gezondheid, maar ook je werk-privé-balans. SAM vindt het belangrijk dat je daarmee aan de slag gaat. Want wie FIT, SLIM, BETROKKEN en IN BALANS is, zoals SAM, die houdt de lol erin in ‘t werk.

In september gaat SAM officieel van start. En in de periode juni tot en met augustus kunnen werknemers, werkgevers en leidinggevenden al aan de slag om alle tips en tools te ontdekken, die op de website beschikbaar worden gesteld. SAM vraagt wel regelmatig om feedback, want het is belangrijk dat iedereen in de technische groothandel ook echt iets heeft aan de tips en tools van SAM. En hoe meer vakmensen SAM leren kennen en van bruikbare feedback voorzien, hoe beter SAM in staat is om de instroom, doorstroom en duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Van je eerste baan tot het bereiken van je AOW-gerechtigde leeftijd.

Dus deel dit bericht met je collega’s en vraag hen ook om zich aan te melden voor de nieuwsbrief.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief