Inschrijven nieuwsbrief

Geef je mensen meer werkplezier!

Het kan zomaar ineens gebeuren. Een medewerker heeft er even geen zin meer in. Het werkplezier is weg. Wat doe je dan? De oplossing kan eenvoudig zijn. Zorg dat die medewerker een afspraak met de SAM coach maakt. Dat helpt. Je kunt een coach aanvragen via deze link.

Een voorbeeld: een medewerker heeft gezondheidsklachten. Daardoor krijgt hij minder energie van het werk. Vervelend. Samen met de SAM coach kijkt hij naar energievreters en energiegevers. Door vooral aandacht te geven aan de energiegevers komt hij weer in balans. Daardoor voelt hij ook de ruimte om na te gaan denken over een opleiding die hij wil gaan volgen.
Verwijs ook naar de geschikte trainingen op GoodHabitz. Zoals de training ‘Lekker in je vel’. Daarin leer je hoe je je gelukkiger kunt voelen. Ga naar GoodHabitz.

Even werkplezier trainen

Jazeker dat kan. Daarvoor heeft SAM de ‘Workout Werkplezier’ ontwikkeld. Daarin gaat het team of een groep collega’s aan de slag met werkplezier. De workout begint met een gesprek over waar iedereen plezier uit haalt en wat werkplezier eigenlijk is. Daarna volgt een eenvoudige thuisopdracht. Tijdens de terugkomsessie worden de thuisopdrachten besproken. Zo krijgt iedereen meer inzicht in wat werken nog leuker kan maken. Log in op GoodHabitz om deel te nemen aan de workshop.

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief