Inschrijven nieuwsbrief

Deel SAM op de bedrijfsocials

Social media is belangrijk in deze tijd. Dat weet SAM als geen ander. Social media is de plek om in gesprek te gaan en te blijven met je medewerkers. Je kunt tonen wat er achter de schermen gebeurt. Nieuwe regels of belangrijke informatie delen. Of misschien wel persoonlijke verhalen of de medewerker van de maand posten. Zo betrek je de medewerkers bij wat er speelt. De posts van SAM zijn deel van wat er in jouw bedrijf gebeurt. Dus vertel hoe belangrijk je het vindt dat je medewerkers zich goed voelen. Deel hoe SAM daarbij kan helpen. Vertel over die gratis tips en tools op maat. Deel links naar die leuke en toegankelijke tests om meer over jezelf te weten te komen. Geef aan dat er coaches zijn om even mee te sparren over vragen waarmee je zit. Of dat nou werk of privé is. En vergeet niet om te delen/re-posten dat elke medewerker gratis gebruik kan maken van meer dan 150 trainingen van GoodHabitz!

Re-posten, hoe werkt dat?

SAM re-post jouw bericht, maar jij kan ook SAM berichten re-posten, of eigenlijk delen op jouw (bedrijfs)account. Interessante post van SAM?  Over een bijeenkomst of een training? Goede review of handige tip waar je collega’s ook iets aan hebben? Iets dat jij als leidinggevende interessant vindt? Meteen even re-posten! Zo zien vrienden en collega’s dat je goed bezig bent. SAM is daar trots op. Zo werkt het:

Instagram
Klik in de app van Instagram op dit icoon. 
Daarna zie je een nieuw scherm. Klik op: ‘Bericht toevoegen aan je verhaal’. En hop, klaar is je re-post in jouw verhaal.

Facebook
Onderaan zie je een knop ‘Delen’. Klik hierop. Kies ‘Delen in je verhaal’. Dit blijft 24 uur zichtbaar en verdwijnt daarna vanzelf. Of kies ‘Delen op een pagina’. Dan kun je de post altijd terug lezen op je persoonlijke pagina.

LinkedIn
Bij LinkedIn werkt het net even anders. Hier klik je bij de posts op ‘reposten’. Daarna krijg je een keuze: je kunt er nog iets bij schrijven of je deelt het meteen op je eigen (bedrijfs)pagina.

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief