Inschrijven nieuwsbrief

Trainer/Coach Duurzame Inzetbaarheid gezocht!

Wil jij bijdragen aan werkplezier binnen organisaties? Heb jij affiniteit met Duurzame Inzetbaarheid? Dan is dit misschien wat voor jou! Het SAM-team is op zoek naar een:

 

Trainer/coach Duurzame Inzetbaarheid (ZZP)

 

Wat ga je doen

Als SAM-coach heb je een gevarieerde opdracht. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het begeleiden van organisaties op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Maar ook met het coachen van medewerkers. 

Spargesprekken/coachgesprekken:

  • Je voert gesprekken met medewerkers in de Technische Groothandel om bewustwording te creëren over Duurzame Inzetbaarheid op gebieden zoals werk, loopbaan, balans, vitaliteit, en andere gerelateerde DI-onderwerpen.
  • Je geeft advies over Duurzame Inzetbaarheid en het aanbod van SAM, en maakt gebruik van tools zoals coaching en GoodHabitz
  • Je assisteert medewerkers bij het aangaan van gesprekken met hun leidinggevende of HR.

Begeleiden van organisaties:

  • Je past bestaande programma's aan zodat ze passen bij wat de klant nodig heeft. Dit bespreek je met de klant en het SAM-team. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het programma.
  • Je bezoekt organisaties in de Technische Groothandel en begeleidt zelfstandig of met andere SAM-coaches groepen mensen met programma's over Duurzame Inzetbaarheid. Hierbij gebruik je verschillende tools van SAM, zoals de SAM-pubquiz, online racecircuit, koerskaarten, testjes en trainingen. 
  • Je evalueert het programma samen met de klant en intern, en start eventuele vervolgstappen die nodig zijn. Hierbij houd je het SAM-team betrokken gedurende het hele proces.

 

Wie ben jij

  • Je bent een ervaren trainer/coach/workshopbegeleider en je weet mensen te enthousiasmeren. 
  • Je bent flexibel inzetbaar (aantal uren per week) en bereid om als ZZP’er aan de slag te gaan. 
  • Bij voorkeur heb je ervaring en affiniteit met de Technische Groothandel en/of met logistieke medewerkers.
  • Je hebt verstand van Duurzame Inzetbaarheid of je bent bereid om je hierin te verdiepen. 

 

Zie jij dit helemaal voor je? Mail dan je CV en motivatiebrief naar de programmamanager Annemieke Calatz (annemieke@samwerkt.nl

 

Wij zijn SAM

SAM is een initiatief van de Stichting Duurzame Inzetbaarheid Technische Groothandel, waarin werknemers- en werkgeversorganisaties krachten bundelen om duurzame inzetbaarheid te stimuleren van vakbekwaam personeel in de technische groothandel. Dit doen we met behulp van trainingen, workshops, coaching, GoodHabitz en andere evenementen. Want SAM is er om instroom, doorstroom en duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Van je eerste baan tot het bereiken van je AOW-gerechtigde leeftijd.

 

weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief