Inschrijven nieuwsbrief

Over SAM en zijn initiatiefnemers

Stichting Duurzame Inzetbaarheid Technische Groothandel

SAM is een initiatief van Stichting Duurzame Inzetbaarheid Technische Groothandel, waarin werknemers- en werkgeversorganisaties krachten bundelen om duurzame inzetbaarheid te stimuleren van vakbekwaam personeel in de technische groothandel.

Op 26 mei 2015 hebben CNV Dienstenbond, De Unie, FNV Handel en Werkgevers Technische Groothandel de krachten gebundeld om werk te maken van duurzame inzetbaarheid in de technische groothandel. Zij vonden én vinden het namelijk heel belangrijk dat medewerkers op een gezonde en vitale manier de eindstreep (dat is de AOW-leeftijd) bereiken. En om dit te faciliteren, is de Stichting Duurzame Inzetbaarheid Technische Groothandel in het leven geroepen.

Vanuit deze stichting is SAM ontstaan, om op een opvallende en krachtige manier invulling te geven aan het platform waar alle initiatieven samenkomen. SAM is daarmee het gezicht en de stem van de initiatiefnemers. Tegelijk is SAM ook het gezicht en de stem van iedere werknemer, werkgever en leidinggevende. SAM staat namelijk synoniem aan ‘samen’; samen werk maken van duurzame inzetbaarheid in de technische groothandel. Want iedereen is daarvoor nodig. En SAM benadrukt dat werknemers, werkgevers en leidinggevenden dus ook de krachten moeten bundelen om een succes te maken van duurzame inzetbaarheid, precies zoals de initiatiefnemers dat doen.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief