Inschrijven nieuwsbrief

SAM helpt je veranderen

Hoe zet je verandering effectief in?

SAM is altijd goed voorbereid. Zeker als het gaat om verandering. Logisch. Als de zaken niet op orde zijn, dan is een valse start onvermijdelijk. Daarom begin je niet bij de middelen, als je verandering effectief wilt inzetten. Je begint met een heldere visie. Daarmee geef je richting en een doel. Moeilijk? Nee, SAM helpt je. Met een handig stappenplan dat je kunt volgen om precies te weten waar je staat en welke volgende stap logisch is om je veranderdoelen te realiseren.

Hoe werkt het?

Deze tool leert je letterlijk De kunst van veranderen. In één oogopslag zie je waar je staat en wat je te doen staat. Bekijk vanaf het punt in de tool waar je nu staat, welke stappen er zijn en waaraan je nog kunt werken. Je leert zien waar je heen gaat, welke veranderingen op je werk afkomen en hoe je daarop wilt inspelen. Je ziet ook het belang en maakt én houdt het belang bespreekbaar. Je maakt een plan, kiest de meest effectieve middelen en brengt in kaart welke competenties voor de laatste stap, de verandering zelf, nodig zijn.

Wat levert het op?

De kunst van veranderen helpt je de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten, zodat je tot succesvolle en duurzame verandering komt. Voor jezelf, voor je medewerker en voor je hele organisatie.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief