Inschrijven nieuwsbrief

SAM bedrijfsbezoek voor HR en leidinggevenden

SAM bedrijfsbezoek voor HR en leidinggevenden

Voor: Organisaties

Type: Live

SAM komt naar je toe!

Je weet het misschien al: SAM gaat bedrijfsbezoeken doen. En SAM gaat daar uiteraard iets bijzonders van maken. Zeg maar gerust een uniek evenement! En een mooie manier om je medewerkers bewust te maken van het belang van duurzame inzetbaarheid. Afhankelijk van de omvang van je bedrijf, de vragen die er spelen en hoeveel tijd er is, kunnen we samen het programma op maat maken voor jullie. We bespreken je wensen graag in een intake.

De kick off

SAM vindt een goede start heel belangrijk. Een SAM-coach vertelt over het waarom van dit bedrijfsbezoek. Iemand van je bedrijf kan hier nog een persoonlijk verhaal aan toevoegen of de complete kickoff doen. Dat kan bijvoorbeeld de directeur doen, een OR-lid of iemand van HR. Daarna is er een introductie over SAM. Wat kan SAM voor jou betekenen?

De SAM-spreker

Een spreker van SAM laat alle deelnemers weer even voelen waar het echt om gaat bij werkplezier. Waarom dat zo enorm belangrijk is voor duurzame inzetbaarheid. Enthousiast en energiek. Speciaal voor grote groepen.

Pitstops

SAM biedt verschillende pitstops waaruit je kan kiezen:

 • Een pubquiz waarin teams de strijd met elkaar aan gaan. De vragen en antwoorden gaan over werk, inzetbaarheid en werkplezier. De SAM-coach begeleidt de quiz waarin bewustwording en plezier mooi gecombineerd worden.
 • Hoe kan je snel en makkelijk starten met het online trainingsaanbod van Goodhabitz?
 • Koerskaartsessie: onder leiding van een SAM-coach gaan we aan de slag met de toekomst van jouw werk en de impact op jouw inzetbaarheid.
 • Vitaliteitsworkshop waarbij de pijler gezondheid wat meer aandacht krijgt.
 • Eventueel een boostersessie, een verdiepende workshop waarin er alle aandacht is voor een specifiek onderwerp van duurzame inzetbaarheid (gezondheid, ontwikkeling, werk-privébalans of motivatie).

Racen!

Meer dan 50 medewerkers? Dan staat er nog een racetrailer. Wie zet de snelste race neer? Dat wordt leuk!

Precies op maat

We hebben de bedrijfsbezoeken ingedeeld in 4 varianten. Je kan zo je eigen programma samenstellen.

Variant A 

Heb je 50 deelnemers tegelijk in een sessie van 1 tot 1,5 uur en leeft het thema duurzame inzetbaarheid bij deelnemers nog niet of nauwelijks? Dan is variant A met een het interactief  programma met een pubquiz en 4 korte pitstops voor jouw organisatie een goede optie.

Je bepaalt zelf of je ook de SAM-spreker en de race simulator wilt ontvangen.

Variant B  

Heb je geen ruimte om 50 deelnemers tegelijk te laten deelnemen i.v.m. bezetting en  leeft het thema duurzame nzetbaarheid bij deelnemers nog niet of nauwelijks? Dan is variant B voor jouw organisatie het meest passend. In wisselende rondes van 1 tot 1,5 uur gaan we aan de slag met een interactief  programma met een pubquiz en 4 korte pitstops.

Ook hier bepaal je of je ook de race simulators buiten wilt ontvangen.

Variant C  

Heb je wel 50 deelnemers tegelijk in een sessie van 1 tot 1,5 uur en ben je al iets verder met bewustwording in je organisatie? Wil je daarom iets meer diepgang op een of meerder thema’s van duurzame inzetbaarheid, dan is optie C voor jouw organisatie het best passend: een inspireren spreker met 1 of 2 verdiepende pitstops. Kies zelf de verdieping op één of twee van de volgende thema’s:

 1. Meer accent op leren 
 2. Meer accent op vitaliteit 
 3. Meer toekomstkijken 
 4. ….. anders 

Variant D  

Werk je bij een groothandel waar minder dan 50 deelnemers op een locatie zijn? Dan past variant D. Kies alleen nog even wat op jouw organisatie van toepassing is:

 1. Het thema duurzame inzetbaarheid leeft bij de deelnemers nog niet of nauwelijks: het interactieve programma met een pub quiz en 4 korte pitstops sluit dan het beste aan.
 2. We zijn een stapje verder met duurzame inzetbaarheid en willen daarom graag een  verdieping op onderstaande opties:
 • Meer accent op leren 
 • Meer accent op vitaliteit 
 • Meer toekomstkijken 
 • ….. anders 

 

Wat levert het SAM bedrijfsbezoek op?

Je begrijpt het, de SAM-coaches brengen duurzame inzetbaarheid op een originele manier onder de aandacht van jullie medewerkers. En je krijgt meer inzicht in de tools van SAM zodat je er daarna zelf mee aan de slag kunt. Laagdrempelig, speels en met een knipoog. Het is een mooie mix van op een leuke manier leren en een lastig thema als duurzame inzetbaarheid concreet te maken. En ook na het bedrijfsbezoek kan SAM jullie organisatie verder helpen.

• Medewerkers krijgen spelenderwijs inzicht in wat duurzame inzetbaarheid is;

• Het gesprek over werken aan inzetbaarheid en plezier in je werk komt op een laagdrempelige manier op gang;

• De medewerkers leren de tools van SAM (en de organisatie) kennen en ervaren hoe ze hier zelf mee aan de slag kunnen gaan;

• Medewerkers krijgen een korte inspirerende uitleg van GoodHabitz die mensen over de drempel helpt.

SAM regelt het afgesproken programma en de middelen. Als bedrijf zorg je voor voldoende deelnemers en een geschikte binnenlocatie en een buitenlocatie als er een racetrailer komt. Meer weten of meteen boeken?

Vul dan het formulier hier onder in.

Staat je organisatie er niet bij? bel of mail dan naar SAM