Inschrijven nieuwsbrief

SAM bedrijfsbezoek

SAM bedrijfsbezoek

Voor: Medewerkers

Type: Live

Met plezier werken

Okay, we gaan het nog één keer noemen: duur-za-me in-zet-baar-heid. Daar gaat het om bij SAM. Die woorden hoef je echt niet te onthouden. Of het nu je eerste baan is, of je pensioen in zicht komt, je wilt met plezier werken en leven. SAM helpt je daarbij. Met onder andere meer dan 150 online trainingen, een SAM-coach, workshops en veel praktische tips en tools. 

SAM komt op bezoek

Maar SAM wil meer voor je doen. Nog praktischer. Nog eenvoudiger. En nog dichterbij. Daarom komt SAM naar je toe. Naar jouw bedrijf. Om samen met jou aan de slag te gaan. Want het is fijn om dingen 'live' te doen. Samen met je collega's. En samen met de mensen van SAM. Dus daarom het SAM bedrijfsbezoek.

Precies op maat

Een presentator, een SAM-coach, diverse pitstops en bij meer dan 50 medewerkers komen we ook langs met een trailer met racesimulatoren. Het is een mix van denken en doen. En dat op een leuke en leerzame manier.

Wil jij dit ook?

Informeer bij HR of je leidinggevende of SAM ook bij jouw organisatie langs kan komen. Vraag aan je leidinggevende of ze deze link willen bekijken. Hier vinden zij het aanmeldformulier voor een SAM bedrijfsbezoek.

 

 

 

 

Staat je organisatie er niet bij? bel of mail dan naar SAM