Inschrijven nieuwsbrief

SAM helpt je kiezen

Doe jij het juiste werk? Ontdek het nu!

SAM is nieuwsgierig. Naar je persoonlijkheid. En het beroep dat daarbij past. Zit jij op de juiste plek? Worden je talenten goed benut? Of denk je dat ander werk beter bij je past? SAM checkt het voor je. Natuurlijk wel met jouw input. Doe hiervoor de beroepskeuzetest van 123test ter waarde van 50 euro gratis! Dat heeft SAM exclusief voor werknemers in de Technische Groothandel geregeld. 

Hoe werkt het?

Vul de vragen in en ontvang je advies. Simpel toch?! De beroepskeuzetest gaat uit van het RIASOC-model. En je persoonlijkheidsprofiel wordt hierop gebaseerd. Na het invullen van de test ontvang je een uitgebreid rapport met werkzaamheden en beroepen die het best bij je passen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en is volledig anoniem.

Wat levert het op?

Met het rapport krijg je goed inzicht in je persoonlijkheid en het beroep dat daar het beste bij zou passen. Zo kan jij beter beslissen of je op de juiste plek zit. En of je misschien moet switchen naar een ander beroep of andere werkzaamheden. Zo zorgt SAM dat je je talenten optimaal benut.


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief