Inschrijven nieuwsbrief

SAM geeft Corona Tips

Tips voor efficiënt werken

De wereld is in een korte tijd enorm veranderd. SAM snapt dat dat lastig is. Daarom geeft SAM wat tips. Zodat je ook nu efficiënt en veilig kunt werken.

Online samenwerken

Het is nu belangrijk om snel en goed online te kunnen samenwerken. Daarom heeft SAM iets voor je. Welke online tools passen bij jou? Op deze pagina vind je 22 tools voor online samenwerken. Met een korte toelichting. Zo zie je meteen welke tools handig zijn voor jou.

Bescherming van de medewerkers in de logistiek

SAM houdt van hygiëne. Dat is altijd al zo geweest. Maar nu is het extra belangrijk. Door extra hygiëne maatregelen te nemen kun je besmettingsgevaar op de werkvloer namelijk terug dringen. Kantoormedewerkers kunnen nu makkelijk thuiswerken, maar voor die mensen die werken in een van de magazijnen of distributiecentra is dat onmogelijk. Zo zijn heftruckchauffeurs en orderpickers onmisbaar in de logistieke ketens. Een goed geoliede goederenstroom begint en eindigt daar. Een virusuitbraak binnen deze bedrijven zou desastreuze gevolgen kunnen hebben voor het logistieke proces en de algehele bedrijfsvoering.

Om dat te voorkomen heeft SAM iets handigs voor je. Op deze pagina vind je allerlei handige maatregelen en tips, die ervoor zorgen dat iedereen zo hygiënisch mogelijk aan het werk kan. 


weten wat er gaat veranderen in je werk?
Sam helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief